body_inner

page_wrapper

page

ads

ads_inner

page_inner_wrapper

ads_left

ads_left_inner

page_inner

header

header_inner

main_message

main_message_inner

content_menu

content_header

content_header_inner

content

article main_content

Premenstruella problem

Jag hade sedan fyra år haft stora besvär tiden innan mens. Ungefär två veckor innan blev jag så extremt trött att jag kunde somna när som- och var som helst, var till slut nästan lite rädd att köra bil. Mina ben var som bly, de orkade knappt bära mig uppför 15 trappsteg (jag är vältränad och har bra kondition). Mitt humör var helt på nedersta nivån.
Jag hade verkligen försökt allt jag kunde komma åt, inget hjälpte. Nu grep jag efter minsta lilla halmstrå, verkligen förtvivlad! Av en händelse lästa jag om Ola och bokade en tid. Jag fick två olika medel. Redan vid nästkommande cykel kände jag en OTROLIG förbättring, jag visste först ej hur jag skulle reagera, kunde det verkligen vara sant att det hade hjälpt? Nu, ett antal månader och menstratuioner bakom mig så kan jag konstatera att det hjälpte! Allt är i princip som bortblåst!! Jag kan inte nog uttrycka min glädje, lycka och tacksamhet till Ola!
Han är dessutom en helt underbar människa som person och det märks att han är coach! :-)

Andrea, 39, inköpare

Min sons vaccinationsskador

Min son började få märkliga symptom efter att han vaccinerat sig för hepatit och tbc. Han var konstant illamående och trött, särskilt mycket på morgonen men även under dagen. Under flera månader blev han sämre och var borta från skolan under flera dagar i veckan, slutade med den sport han höll på med, fick svårt att fokusera sig, blev lynnig och så fort han ansträngde sig blev tröttheten och illamåendet värre. Vi tog massvis av olika prover hos tre skilda läkare som inte kunde finna något onormalt. De utredde inte huruvida det var vaccinering som var orsaken eftersom det ansågs omöjligt (jag var också själv tveksam till en början). Två av läkarna hävdade till slut att det borde vara psykosociala problem som orsakade de fysiska symptom min son hade. Men alla som känner honom kan intyga att han innan vaccineringen var en glad, nöjd och mycket energisk pojke. Han har fullt med fina kompisar och stortrivs både hemma och i skolan (vilket också hans omtyckta och engagerade klasslärare försäkrade).
Efter tips från en vän så kontaktade jag Ola. Efter att ha följt hans råd och de medel som ordinerades så försvann alla symptom äntligen! Vi är honom evigt tacksam då min son nu är helt återställd - glad och pigg, precis som innan!
Jag kan därför varmt rekommendera Ola som jag upplever som professionell och mycket kompetent på flera områden. Han uttrycker dessutom ett starkt engagemang och djup empati för sina klienter samt har en holistisk syn på kropp och själ vilket är av stor vikt för att kunna ställa rätt diagnos.

Anna, 40 år, forskare

Löparknä

Jag hade mer eller mindre gett upp hoppet om mitt onda knä. Jag har under en del år tränat på gym. Hade aldrig problem med att gå på diverse pass. Men så fort det kom till löpning så klararade jag max en kilometer. Sen kunde jag inte gå på en vecka..

Nämnde mitt dilemma för Ola. Han sa att han kunde hjälpa mig. Var skeptiskt till en början. Men bestämde mig för att ge det en chans. Detta med anledning att jag har ett stort förtroende för Ola.
Fick utskrivet en naturmedicin som jag tog i samband med laserbehandling, massage samt stretch varje dag. Efter en eller två månader börja jag så smått jogga kontra walking. Det gick sådär till en början. Men jag fortsatte min stretching och nu idag så springer jag 5-6 km och är hur glad som helst! Så mina varmaste rekommendationer ger jag till Ola.

Linda, 35år, Innesälj/Inköpare IT

Magbesvär - ballongmage

Efter ett antal år med magbesvär från och till övergick det till ett nästintill konstant upplåst tillstånd där det inte spelade någon roll vad jag åt eller inte åt. Allt jag åt, utöver frukost, innebar att jag inte bara såg gravid ut utan även hade ordentligt ont i magen. Detta gick så klart ut över humöret och jag var ofta trött och hängig. Jag blev tipsad av en väninna att gå till Ola. Jag hade inga högre förhoppningar att kunna få hjälp, jag hade ju testat allt möjligt tidigare, äta laktosfritt, undvika alla möjliga livsmedel och testa olika former av kosttillskott som sades kunna hjälpa till. Efter första besöket hos Ola konstaterade vi att min mage var i totalt uppror och jag fick ett homeopatiskt medel och ”hemläxa” i form av ett boktips. Då jag haft problem under många år visste vi att det skulle ta tid innan min mage skulle vara bra igen, men redan vid mitt första återbesök en månad senare hade jag märkt förändringar till det bättre och efter 5-6 månader var jag helt bra! Idag har jag inga problem med magen så länge jag avstår saker som jag faktiskt inte tål.
Utöver att ha fått hjälp med min mage är det otroligt skönt att ha en person (oavsett vad man kallar det, rådgivare eller coach) som faktiskt lyssnar och jag har därför fortsatt träffa Ola regelbundet. Jag kan varmt rekommendera Ola.

Cindy, 30, kundservicemedarbetare

Nackont

Jag råkade ut för en bilolycka för ca 15 år sedan och har haft problem sedan dess. Smärtorna har varierat, men de senaste 10 åren har det varit konstant ont i nacken och i axeln. Tidvis också känselbortfall i fingrarna. Jag har provat allt, massage, akupunktur, laser och kiropraktik, men inget har hjälpt. I våras fick jag kontakt med Ola och åkte dit utan större förhoppningar. Detta var ett sista försök, hoppet är ju det sista som överger en. Ola var från början ärlig och sa att det nog inte gick att bota helt, men bättre skulle det i alla fall bli. Redan efter 2 gånger märkte jag en markant skillnad. Idag har jag dagar och veckor som jag är helt smärtfri. Jag har till och med börjat att sy igen, vilket har varit nästan omöjligt tidigare. Tack Ola!

Louise

Elitidrott

Jag är konståkare och har åkt i 14 år. Jag började som singelåkare och vann ungdoms SM två gånger. För 4 år sedan började jag köra paråkning och idag har jag tagit dubbla junior SM guld och är med i konståknings landslaget. Jag tränar ca 21 timmar i veckan och satsar fullt ut på konståkningen. När jag har hårda träningsveckor får jag ofta ont i rygg och nacke från alla lyft.
Jag gick på olika behandlingar men smärtan ville aldrig riktigt försvinna. Efter att ha kommit i kontakt med Ola så har allt löst sig på bästa tänkbara sätt! Ett färskt exempel är att jag nyligen hade så ont i ryggen att jag knappt kunde träna. Efter en behandling hos Ola så kan jag köra på för fullt igen utan några problem!

Jag vet inte vad jag hade gjort utan din hjälp Ola, Tack!

Richard

IBS

Jag började få ont i magen för ca 6 år sen, har gjort olika former av undersökningar och utifrån dessa prövat olika behandlingar. Fick till slut diagnosen IBS. Har konsulterat med läkare och dietist men inget har fungerat.
Vänner till mig rekommmenderade att gå till Ola för mina problem. Han tog sig tig att lyssna på mig, jag fick homeopatisk medicin och kostråd. Efter första veckan upplevde jag en försämring men sedan vände det och det blev bara bättre och bättre. Efter ca 3 mån mådde jag mkt bättre och nu efter 4 månader är jag frisk.
Det känns underbart!!! Jag var på väg att ge upp men Ola gav mig hopp att jag skulle bli bättre.
Tack, för allt du gjort.

Magproblem, ibs?

I sommras började min mage svullna upp så fort jag åt. Jag tänkte inte på det så mycket till en början men efter någon vecka blev det värre och värre. Magen blev stor som en boll och sjönk inte ens ner under natten, och jag började känna mig svullen i större delen av kroppen. Jag sökte hjälp hos läkare som inte fann någon förklaring och jag kände mig missförstådd och maktlös. Jag blev låg och drog mig undan från allt socialt liv. Efter ca en månad gav läkarna mig diagnosen IBS. Jag läste på om IBS, men jag tyckte inte det stämde in på mig. Ca 3 månader gick och jag mådde riktigt dåligt, men då kom vändningen som räddade mitt liv. Jag kom i kontakt med Ola. Vi hade en lång pratstund och jag kände att någon äntligen lyssnade på mig och tog mina problem på allvar. Jag fick homeopatmedicin och kostråd. Redan efter en vecka märkte jag skillnad i kroppen, och nu ca 3 månader senare mår jag toppen. Jag kan verkligen rekommendera att söka hjälp hos Ola, han lyssnar på en, bryr sig verkligen och har en grym kunskap. Jag var påväg att ge upp, men Ola gav mig energi att fortsätta. Inga ord räcker för att tacka dig Ola . TACK!

Kraftigt stukad fot under fotbollsmatch

Tack Ola för all din hjälp i samband med min stukade fot under våren. Det tog inte många veckor innan jag kunde köra för fullt igen på träningar och matcher. Jag hade räknat med att missa ganska många matcher även under hösten, men med din hjälp har jag kommit snabbt tillbaka. Även mina tränare hälsar & tackar.

Ditt mottagande och din kunskap är något man får leta länge efter om man vill ha liknande hjälp. Tack för att du finns. Du är definitivt unik!!!

Elisabeth, 27

Eksem i armvecket

För några månader sedan började jag få eksem i mitt högra armveck. Jag tänkte att det kan vara en liten utrensning min kropp håller på med och lät det vara. Fast eksemet blev sakta värre med tiden. När eksem även började visa sig i vänster armveck tog jag kontakt med Ola.

Efter en konsultation fick jag ett medel att ta 1 gång om dagen + Zink och ett multivitaminpreparat - Mivitotal. Eksem kan tydligen ta tid att läka ut. Mycket riktigt tog det ca 3 månader, sedan var jag fri från mina eksem. Under den tiden blossade det upp små nya eksem på olika ställen på kroppen. Efter ett tag försvann de också.

Idag är jag helt eksemfri och väldigt tacksam gentemot Ola som på ett proffessionellt sätt verkligen tog sig tid att lyssna på mina problem och förstå mig. Klockrent och jag ger högsta betyg!

tack

Har träffat Ola i 4 månader och har ALDRIG träffat någon legitimerad rådgivare som brytt sig så mycket som honom. Jag råder ALLA som vill ha hjälp att ta kontakt med Ola för han bryr sig verkligen om en. Tack!

Bättre självförtroende och självkänsla.

Har träffat Ola 2 gånger och redan efter första besöket + homeopatimedicin kände jag att mitt självförtroende och min självkänsla har vuxit. Jag vågar mycket mer, tycker om att synas och höras nu. Har också blivit av med panikattackerna (social fobi). Är väldigt glad för att jag mår så bra nu. Nu vågar jag leva. Kan rekommendera Ola starkt. Han är en bra lyssnare och ger mycket bra råd och stöd.

Förändring! En upplevelse.

Jag hade haft ryggont en längre tid, och var märkbart sliten både fysiskt och psykiskt. Till saken hör att jag har alltid haft väldigt tunga fysiska arbete, och är överviktig, men i övrigt väldigt nöjd med mitt liv och leverne. Jag är en stark och livfull människa. När jag kom i kontakt med Ola, genom en gemensam vän var jag riktigt risig. Jag mötte Ola första gången, utan några egentliga förhoppningar om vad som skulle ske. När jag gick därifrån var jag rakryggad, dock hade jag fortfarande kvar en del smärta, men mådde otroligt bra mentalt och kunde röra min kropp på ett sätt som de flesta tar för självklart. Den styrka som Ola kan skänka genom sitt sätt och sin kunskap förde mig till nya höjder, och gör så fortfarande eftersom jag går till honom var 3:e vecka för massage och samtal. Ola förde även in mig på en ny väg, vilket var att börja tänka på min hälsa i första rummet, detta är min nya utmaning som jag och Ola jobbar med. För att precis som med ryggen kunna nå förändring och upplevelser för nutid och min framtid. Jag kan det allra varmaste rekommendera Ola, för er alla som behöver råd och stöd samt se en förändring i ert liv, oavsett vad det må vara.
Ta hand om varandra!

Anders,39år Lagerarbetare

Ryggmassage för Bechterews sjukdom

Fick diagnosen Bechterews sjukdom för 3 år sedan. Har nu hittat en utmärkt kombination som kraftigt reducerar mina ryggproblem - ryggmassage hos Ola, i kombination med träning och medicinering (Enbrel). Ola har "många strängar på sin lyra" och blandar samtal (coaching) med massage och en del kiropraktiska knäckövningar - för mig en perfekt kombination! Han har en sund inställning till hälsovård och inger förtroende genom samtal och behandling. Ola gör ett kanonjobb och jag vill ge honom mina starkaste rekommendationer!

Mikael, 34, civilingenjör

Behandling av mitt knä med Biopunktur

Tack Ola!
Du behandlade mitt höger knä med Biopunktur, vilket är en spännande metod. Mitt knä känns som "nytt". Mina starkaste rekommendationer!

Torbjörn

Nu kan jag ha hund igen...

Efter att ha växt upp bland hundar och katter hela livet, blev jag vid 21 års ålder allergisk mot både katt och hund. Till min stora sorg var jag tvungen att göra mig av med mina två härliga katter. I flera år tog jag två tunga läkemedel för att kunna besöka mina föräldrar som har både katter och hundar. Det gick så långt att jag var nära att utveckla astma.

Min syster sa till mig att gå till Ola och se om han kunde hjälpa mig. Det gjorde han! 2 1/2år senare tar jag en receptfri allergitablett och en homeopatisk medicin som minskar mina nysningar. Jag kan ha egen hund nu och jag kan hälsa på mina föräldrar utan problem. Tidigare fick jag stora svårigheter att andas efter endast 10 min.

Verkligen stort tack Ola för att jag fick chans att fortsätta med ett av mina stora intressen i livet.... Hundar!

Efter ett möte med Ola har jag alltid känt att jag har total koll på alla funderingar som jag har haft när jag kom dit. Jag gick igenom en tuff separation för ett tag sedan. Att då få hjälp med envisa frågor som jag inte kunde klura ut på egen hand, var det som fick mig att inte helt tappa fotfästet.
Man känner sig 100% trygg och jag kan VARMT rekomendera Ola från små till stora bekymmer...

Stort tack än en gång...

Louise ,28 , Butikschef

Smärtor i min axel

Jag har jobbat som servitris sen jag gick ut gymnasiet 2004. När jag hade jobbat något år fick jag problem med min vänstra axel.
Någon sa till mig att prova akupunktur så jag gjorde det, men smärtorna försvann inte så jag ringde till min husläkare och då skulle jag få en kortisonspruta i min axel. Jag gick dit och fick min spruta men efter flera veckor hade jag fortfarande så ont i axeln att jag inte kunde jobba.

Min sambo tränar på gym och hade hört att de fanns en kille på gymmet som är massör.
Jag fick nummret till Ola Vilnersson, jag har aldrig varit gladare än jag är idag.
Problemet med axeln är som bortblåst med hjälp av massage. Jag har gått och fått massage hos Ola nu i snart 2 år och har absolut inga planer på att sluta.

Jag rekommenderar mer än gärna Ola.

Johanna 24 personlig assistent/ servitris

Behandling av eksem ooch vårtor på min son

Min son led av eksem på lårens insida samt en vårta som vuxit ut på vänster handled. Han skämdes över sin vårta och hade enbart långarmade tröjor på sig. Han ville inte duscha tillsammans med de andra eleverna efter idrottslektionerna.

Min son bor hos sin mamma och detta kom till min kännedom när min son berättade förskräckt att hans vårta skulle tas bort med en tunn tråd. Tråden skulle kapa vårtan vid huden. I och med min sons skräck samt den stora risken att vårtan skulle växa ut igen, bestämde jag mig att testa en homeopatisk behandling. Homeopatin läker orsaken till vårtan och inte symtomet (vårtan) Jag kontaktade Ola Vilnersson och bokade ett besök. Både jag och min son blev väl mottagna. Både under och efter besöket kände vi oss sedda och respekterade. Min son påbörjade behandlingen och efter några veckor kom min son och uppspelt visade sin handled. Vårtan hade trillat av med rot och allt. Efter ytterligare någon vecka syntes det inte att han haft någon vårta på sin handled. Även eksemen läkte ut och efter ca 3 månaders behandling var det borta.

Jag kan med varm hand rekommendera Ola. Min son är mycket glad att han slapp den "hemska" tråden.

Ralf 37 år. Systemutvecklare

ads_right

ads_right_inner